ZOEK SNEL HET JUISTE SCHADEBEDRIJF IN JE EIGEN PROVINCIE!

Autoverzekering afsluiten
U kunt niet zonder een goede verzekering voor uw auto. Sterker nog in Nederland mag u helemaal niet rondrijden zonder autoverzekering. Het afsluiten van een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) voor uw auto is in ons land namelijk verplicht. Dit soort autoverzekeringen zorgt ervoor dat uw schade gedekt wordt wanneer u met uw auto schade aan andere weggebruikers toebrengt. Gaat u een autoverzekering afsluiten? Dan moet u minimaal deze autoverzekering afsluiten.
Aanvullende dekkingen
De WA-verzekering is ook uit te breiden met aanvullende dekkingen. Zo is het bij diverse verzekeraars mogelijk aparte aanvullende modules af te sluiten. Voorbeelden zijn modules waarmee de kosten voor reparaties aan de ruiten van uw auto gedekt worden of waarmee schade veroorzaakt door brand en/of bepaalde weersomstandigheden verzekerd is. Maar ook volledige dekking van zo’n beetje alle schade die u aan uw auto kunt hebben, is mogelijk met een all-risks verzekering. Hierbij doet het er niet toe door wie of wat de schade is ontstaan.
Nog een tip om mee af te sluiten: zorg dat u goed geïnformeerd een autoverzekering afsluit. Dit kunt u doen door u goed in te lezen op internet en navraag te doen naar de tevredenheid over autoverzekeringen in uw persoonlijke omgeving.

Speciale “dames polis”.
Sinds kort worden er speciale dames polissen aangeboden. De premie is lager dan de polis voor mannelijke automobilisten.

Klik hier voor meer informatie.